Winterlessen Fast Forward

 

 

NIEUWSBRIEF WINTERTENNISLESSEN 2016-2017

 

Leden van TC Elzenhagen,

 

De zomerwarmte is gelukkig nog niet voorbij. We hopen nog op wat mooi weer voor de laatste zomerlessen die weer van start zijn gegaan. Dit seizoen loopt bijna in zijn geheel prachtig op schema! 

Toch willen we graag op 3 oktober al gaan beginnen met de winterlessen. Daarom bij deze ook het

inschrijfformulier voor de winterlessen 2016-2017.

 

16 LESSEN GEGARANDEERD!

 

Zoals we gewend zijn, zullen we het komende  winterseizoen weer buiten gaan trainen.

Wees niet bang voor slecht weer:  Als u zich inschrijft voor de wintertennisslessen, dan krijgt u 16 lessen GEGARANDEERD! Dit betekent dat alle lessen die uitvallen door regen, sneeuw etc. ingehaald worden.

Meestal is het eerste gedeelte van de winter zacht en hebben wij het grootste gedeelte van de lessen al achter de rug als de eventuele sneeuw begint. Vorig seizoen hebben we een redelijk zachte winter gehad en werd er tot november in korte broek getennist!

 

LESINDELING

Wij streven er altijd naar de lesindeling voor iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Wij proberen iedereen in te delen in een groep van zoveel mogelijk gelijke sterkte en op dagen en tijdstippen die iedereen het beste uitkomen. Wij proberen dit ook te doen wanneer men het inschrijfformulier niet of onvolledig invult. Voor ons betekent dat veel meer werk, maar dat doen wij graag. Het kan dan zijn dat wij wat vaker contact met u opnemen via telefoon of mail. Wij proberen dit te beperken, maar helaas lukt dat niet altijd. Omdat wij de overlast voor u en het extra werk voor ons zoveel mogelijk willen beperken, vragen wij u op het formulier zoveel mogelijk beschikbaarheid aan te geven!

BIJSCHOLING TENNISLERAREN

Op 21 en 22 november zullen we met alle leraren van de tennisschool de workshop “tenniskids 2” volgen bij de KNLTB. Wij zijn sinds vorig jaar een officiële TENNISKIDS TENNISSCHOOL. Daar zijn we trots op. Toch willen we ons blijven ontwikkelen en zullen wij op deze dagen de vervolg workshop volgen, zodat wij ons nog verder kunnen verdiepen in het tenniskids principe!

VRAGEN?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via onderstaande manieren.

 Vriendelijke groet,

 

Gerben Maas,Tennisschool Fast Forward
0615004268

fastforward@upcmail.nl
www.tennisschoolfastforward.nl


Ogenblik a.u.b. ...