Vuurwerk toernooi

 

 

VUURWERKTOERNOOI 28, 29 en 30 december

Uitgeput van het kerstdiner en geen idee wat je gaat doen tot oudejaarsavond? Geen nood, op 28, 29 en 30 december spelen we dit jaar voor het eerst het vuurwerktoernooi!

Zo krijg je nog een keer de kans om het jaar uit te gaan met een knal en nog een keer al je clubgenoten in het spreekwoordelijke gravel te laten bijten.

Het toernooi bestaat uit poulewedstrijden gevolgd door kruisfinales. We spelen alleen enkels en je wordt ingedeeld op speelsterkte.

De poulewedstijden vinden op maandag 28 december of dinsdag 29 december. Je wordt ingedeeld in een poule van vier spelers en je speelt op één van deze avonden dus drie poulewedstrijden. (zie Fast4- regels hieronder)

Op woensdag 30 december zullen we tot slot kruisfinales spelen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen we proberen zo veel mogelijk kruisfinales te laten spelen dus eventueel ook wedstrijden voor de 3de, 5de en 7de plaats.

Op maandag en dinsdag starten we in principe om 18.00 uur met de wedstrijden en we spelen door tot 22.30 met uiterlijk een half uur uitloop.

Uiteraard zijn er oliebollen en krentenbollen voor iedereen. Het is bovendien mogelijk om elke avond mee te eten... Hennie verzorgt een heerlijk menutje.

Aan de hand van het aantal inschrijvingen zullen we iedereen indelen in een categorie om zo te zorgen voor uitdagende wedstrijden.

Fast4-regels

Om de wedstrijden niet uren te laten duren en dus op een avond alle poulewedstrijden te kunnen spelen maken we gebruik van de fast4-regels. Deze regels zijn dit jaar geintroduceerd en houden het volgende in:

Bij een net-service wordt er doorgespeeld
Sets gaan tot 4 games
Bij 3-3 wordt er een tiebreak gespeeld tot de 5
En bij een stand van 40-40 wordt er beslissend punt gespeeld. Bij 1-1 in sets wordt er een super tiebreak gespeeld.

 

Bij deelname graag onderstaande gegevens mailen:

 

- naam

- speelsterkte

- Email

- Mobiel nummer

- Beschikbaarheid maandag 28 december

- Beschikbaarheid dinsdag 29 december

- Beschikbaarheid woensdag 30 december

 

Graag mailen naar , of hier klikken voor het formulier

Inschrijven in de cantine of aan Hennie doorgeven is ook mogelijk.

 

Graag tot eind december,

 

Bart van GrevenhofOgenblik a.u.b. ...