Zaterdag 25 juni 2016

Zaterdag 25 juni staat de hele dag en avond in het teken van het 25-jarig jubileum. Wat je kunt verwachten? Een spectaculaire dag voor jong tot oud en van (bijna) beginner tot pro!

 

Heb je onze club altijd al eens van bovenaf willen bekijken? Of wil je tot grote hoogte klimmen? De (eeuwige) jeugd beleven op een springkussen? Een college over tennisfoto’s? Of wil je misschien de Snelste Clubkampioenschappen ter wereld winnen? Het kan! Ook wordt er zowel voor de jeugd als voor de volwassenen een tennisclinic door Fast Forward verzorgd. 

 

Het programma ziet er als volgt uit:

11.30 - 13.00 - tennisclinic voor jeugd

13.15 - 14.15 - tennisclinic voor volwassenen*

14.30 - 15.15 - Snelste Clubkampioenschappen ter wereld (alle leden)*

15.30 - 16.15 - foto college door Hans Aarsman (max. 40 personen)*

16.30 - 17.00 - loterij met prachtige (tennis)prijzen

*inschrijven voor deze activiteit is gewenst en kan vanaf heden in de kantine op het prikbord.

 

Gedurende de hele dag staat er op ons park een klimmuur, springkussen en… er is tokkelbaan over baan 1! Daarnaast staat er voor de kinderen een tipi-tent, waar gekleurd en geknutseld kan worden en waar je mooi geschminkt wordt.

 

Om 20.30 uur start er een Knalfeest! Zowel binnen als buiten is er een bar met heerlijke drankjes, er is een geweldige coverband die afwisselend met de DJ zorgt dat er gedanst gaat worden. En voor de vette trek komt er een friettent.

 

De hele dag is bedoeld voor leden en hun partners en kinderen, iedereen is welkom! Het feest is voor de leden van 18+ en een partner.

 

We rekenen op jullie komst!

 

 

Graag tot 25 juni,

Namens het bestuur en de feestcommissies,

 

Tjay Tjiook

Voorzitter TC Elzenhagen

 


Ogenblik a.u.b. ...