Stop Aids Now benefiettoernooi 2016

 
 
 
Op zondag 6 november a.s. organiseert de recreatiecommissie weer een benefiettoernooi voor STOP AIDS NOW! De opbrengst gaat naar Aidswezen in Afrika. Ook dit jaar sluiten we het benefiettoernooi af met een super gezellige en smakelijke mosselmaaltijd (€10,- per maaltijd, €5,- voor kinderen). Je kunt je ook alleen inschrijven voor het mosselen (samen met partner en kids als je wilt). Het tennistoernooi start om 14.00 uur, graag uiterlijk om 13.45 uur aanwezig zijn om je aan te melden. We spelen dubbel en mix wedstrijden. Alle seniorleden (16+) kunnen deelnemen, je wordt zoveel mogelijk op speelsterkte ingedeeld. Je kunt je als koppel maar ook alleen inschrijven. Dan zorgen wij voor een partner. Het mosselen start vanaf ongeveer 18.30 uur.

Voor de winnaar van het benefiettoernooi (de spelers die de hoogste sponsorbedragen bij elkaar spelen) zijn er weer mooie prijzen te verdienen. Dit jaar 2 kaarten voor een voorstelling naar keuze in het Nieuwe De La Mar theater! Vraag daarom ter voorbereiding van het toernooi aan vrienden, collega's en familie of ze je willen sponsoren. Bijvoorbeeld een klein bedrag per gewonnen/gespeelde game. Als alle deelnemers zich laten sponsoren, loopt de opbrengst al snel op!

Verder nodigen we iedereen uit om een product (mag ook een dienst zijn zoals bijvoorbeeld een zangles) voor de traditionele veiling ter beschikking te stellen. Graag alleen producten die nog waarde hebben, kwaliteit gaat boven kwantiteit: het is geen rommelmarkt.
Inschrijving uiterlijk 4 november (individueel of al duo). Inschrijfkosten €3,- per deelnemer (een deel van de inschrijfkosten en bijdrage voor het mosselen gaat naar het goede doel).

Inschrijven die je hier

Dank en groet Filippo

 


Ogenblik a.u.b. ...