Voorjaarscompetitie 2017

Inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2017 kan weer. Inschrijving sluit op 15 november om alle aanmeldingen te kunnen verwerken en op tijd bij de KNLTB aan te kunnen melden. Begin december moeten alle inschrijvingen zijn opgegeven bij de KNLTB.

Net als het afgelopen jaar is de verwachting dat er weer veel animo zal zijn om competitie te gaan spelen. Dit zowel voor de zaterdag als de zondag voor de verschillende competitie vormen.

Het kan daarom zijn dat de opgegeven voorkeur niet altijd kan worden gehonoreerd. Er is een maximaal aantal teams dat kan spelen op basis van de beschikbare baancapaciteit. 

Inschrijven kan onderstaande informatie per mail te sturen naar .

Gezien het grote aantal teams op zowel de zaterdag als de zondag vragen we ieder team ook aan te geven wie er inzetbaar is als (assistent-)VCL tijdens de competitie om de competitiedag te begeleiden en er zo voor te zorgen dat deze voor alle teams goed verloopt.

Vermeld in de mail in ieder geval onderstaande gegevens van jezelf danwel de teamleden:

  • Naam Captain:
  • Telefoonnummer:
  • Email:
  • Speelsterkte:
  • Gewenste speeldag: dinsdag / vrijdag /  zaterdag / zondag (bij voldoende animo zal ook de zaterdagavond competitie worden aangeboden)       
  • Gewenste competitiesoort: (dames/heren/gemengd, open/35+/50+, district/Landelijk)
  • Teamsamenstelling: (namen van de teamleden incl speelsterkte)
  • Assistent VCL is :

Op basis van de inschrijvingen en het maximaal aantal teams dat per speeldag kan spelen, zullen de teams worden ingedeeld. Teams kunnen worden aangevuld met spelers die ook graag competitie willen spelen.

Als er teveel aanmeldingen zijn kan het zijn dat er teams niet kunnen worden geplaatst. Deze teams zullen hierover worden geïnformeerd en zullen voorrang krijgen bij de indeling van de najaarscompetitie.

Aanmeldingen na 15 November kunnen alleen worden verwerkt als er nog ruimte is om in te delen.

 

Sportieve groet, 

Michelle, Suus en Caroline.

 


Ogenblik a.u.b. ...