Zomerlessen Fast Forward

Leden van TC Elzenhagen,

 

Deze nieuwsbrief gaat over de tennislessen van komend zomerseizoen. Want sneller dan u denkt, staat het zomerseizoen alweer voor de deur.

 

Het zomerseizoen loopt van maandag 3 april tot en met 30 september. In deze periode worden 16 lessen gegeven. Uiteraard wordt er in de reguliere schoolvakanties geen  les gegeven. 

Bij aanvang van de eerste les ontvangt u  een overzicht van alle lesdata waarop lesgegeven wordt. Ook zal er een exemplaar in de kantine gehangen worden. 

 

Op het inschrijfformulier kunt u aangeven op welke dagen/dagdelen u voor de les beschikbaar bent, in welke groepsgrootte en zelfs ook samen met wie u les wilt krijgen. Wij zullen proberen zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. Waar uw wensen niet met onze mogelijkheden overeenkomen, overleggen wij met u. 

U zult tijdig weten op welke dag en hoe laat u les heeft. Naast de volledige cyclus van 16 lessen is het ook mogelijk om in overleg met de trainer een of meer losse (privé) lessen te boeken. Inschrijfformulieren VOOR 26 FEBRUARI inleveren bij de tennisleraar, of mailen naar fastforward@upcmail.nl.

De regeling m.b.t. de regen(uitval) lessen is terug te lezen op het inschrijfformulier. 

 

Download HIER het inschrijfformulier.

Mocht u of uw kind(eren) pas beginnen met tennissen en nog geen racket hebben, geen probleem! U kunt bij ons een racket lenen, uitproberen en eventueel aanschaffen mocht u dat willen. Alle mogelijke rackets en accesoires kunt u bij ons verkrijgen. 

 

Zoals gezegd kunt u het formulier aan de trainer meegeven of het .doc word bestand invullen en mailen. Verzoek is om dat zo snel mogelijk te doen, maar in ieder geval voor de 26e februari, zodat wij zonder vertraging aan de indeling kunnen beginnen!

 

Wij hebben weer erg veel zin in het komende zomerseizoen!

 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u met ons contact opnemen.

 

Vriendelijke groet,

 

Gerben Maas
Tennisschool Fast Forward
06-15004268

fastforward@upcmail.nl
www.tennisschoolfastforward.nlOgenblik a.u.b. ...