Benefiet & Mosseltoernooi 2017

 

 

 

Op zaterdag 18 november a.s. organiseert de recreatiecommissie van TC Elzenhagen een benefiettoernooi voor Het Aidsfonds. De opbrengst gaat naar Aidswezen in Afrika. Dit jaar sluiten we het benefiettoernooi af met een gezellig en smakelijke mosselmaaltijd (€10,- per maaltijd, €5,- voor kinderen). Je kunt je ook alleen inschrijven voor het mosselen (samen met partner en kids als je wilt). Het tennistoernooi start om 13.30 uur, graag uiterlijk om 13.15 uur aanwezig zijn om je aan te melden. We spelen dubbel en mix wedstrijden. Alle seniorleden kunnen deelnemen, je wordt zoveel mogelijk op speelsterkte ingedeeld. Het mosselen start vanaf ongeveer 18.30 uur.

Voor de winnaar van het  benefiettoernooi (de spelers die de hoogste sponsorbedragen bij elkaar spelen) zijn er weer mooie prijzen te verdienen. Dit jaar onder andere 2 kaarten voor het Nieuwe delaMar theater).  Vraag daarom ter voorbereiding van het toernooi aan vrienden, collega's en familie of ze je willen sponsoren. Bijvoorbeeld een klein bedrag per gewonnen game of gewonnen wedstrijd. Als alle deelnemers zich laten sponsoren, loopt de opbrengst al snel op!

Verder nodigen we iedereen uit om een product (mag ook een dienst zijn zoals bijvoorbeeld een zangles) voor de traditionele veiling ter beschikking te stellen. De veilig begint om 17.30 uur. Graag alleen producten die nog waarde hebben, kwaliteit gaat boven kwantiteit: het is geen rommelmarkt.
Inschrijving uiterlijk 15 november, je kunt je individueel of als duo inschrijven. Inschrijfkosten €2,50 per deelnemer (de inschrijfkosten gaan naar het goede doel).

 

Inschrijven doe je HIER.

 

Tot de 18de,

Filippo Zimbile.Ogenblik a.u.b. ...