Inschrijven voorjaarscompetitie 2018

 

Beste leden, 

De voorjaarscompetitie is een van de grootste competities van Nederland. Helemaal terecht natuurlijk, want tennissen in wedstrijdverband is hartstikke leuk! Ongeveer een vijfde van onze leden doen al mee met de voorjaarscompetitie. Lijkt het jou ook leuk? Sluit je dan nu aan bij een bestaand team, formeer een nieuw team, meld je los aan of meld je aan als invaller. Wij proberen iedere competitie allen die willen spelen, ook daadwerkelijk te plaatsen. 

Tijdens de voorjaarscompetitie wordt een team ingedeeld in een poule (op speelsterkte). Verspreid over 7 speeldagen spelen de teams uit een poule allemaal een keer tegen elkaar. Dit kan thuis (bij Elzenhagen) of uit, bij de tegenstander. Afhankelijk van de competitiesoort speelt het team 4,5,6 of 8 wedstrijden op een speeldag. Competities kunnen plaatsvinden op vrijwel alle dagen van de week, en er zijn zelfs avondcompetities. Kijk hier voor een overzicht van de verschillende competitiesoorten: http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/voorjaarscompetitie/. Competitiespelers betalen per team een extra competitiebijdrage (ca 10-20 euro per persoon, afhankelijk van grootte team, aantal thuiswedstrijden, competitiesoort). 

Enthousiast geworden en wil je ook spelen? Meld je dan nu aan! De inschrijving sluit op dinsdag 28 november om 12.00 uur

Inschrijven kan onderstaande informatie per mail te sturen naar competitie@elzenhagen.nl.

Vermeld in de mail in ieder geval onderstaande gegevens:

  • Naam Captain:
  • Telefoonnummer:
  • Email:
  • Gewenste speeldag: dinsdag / vrijdag /  zaterdag / zondag (bij voldoende animo zal ook de zaterdagavond competitie worden aangeboden)       
  • Gewenste competitiesoort: (dames/heren/gemengd, open/35+/50+, district/Landelijk)
  • Teamsamenstelling: (namen van alle teamleden incl speelsterkte)
  • (Assistent) VCL* is:

Rol VCL/assistent VCL: iedere competitiedag zijn er VCL's - vereniging competitie leiders - aanwezig op het park. VCL's bewaken het banenschema en bemiddelen bij vragen/onduidelijkheden/problemen, etc. Een assistent-VCL ondersteunt een VCL. Ieder team moet moet een VCL of assistent VCL aanwijzen die bij thuiswedstrijden de VCL kan ondersteunen, zodat de competitiedagen zo soepel mogelijk kunnen verlopen. Wordt er geen naam opgegeven, dan gaan we ervan uit dat de captain deze extra taak op zich neemt. 

Op basis van de inschrijvingen en het maximaal aantal teams dat per speeldag kan spelen, zullen de teams worden ingedeeld. De competitiecommissie kan besluiten om teams aan te vullen andere spelers die ook graag competitie willen spelen. Ook dit gaat in overleg. Maar het is dus wel noodzakelijk om alle teamleden op het formulier te vermelden. 

Aanmeldingen na 28 november kunnen alleen worden verwerkt als er nog ruimte is om in te delen. 

 

Sportieve groet,

De Voorjaarscompetitiecommissie,

Suus, Caroline en Michelle


Ogenblik a.u.b. ...