Tennisles Ton Schmidt 2017

Tennisles Ton Schmidt

Winterseizoen  2017/2018

Reeds meer dan 45 jaar ben ik als tennisleraar verbonden aan TC Elzenhagen.

 Nog steeds geef ik met veel plezier en inzet op de dinsdag en donderdag les aan zowel beginners als gevorderden, privé en in groepsverband.

 Als gevolg van het grote aanbod wordt er na 18.00 uur alleen in groepsverband training gegeven. De groepen bestaan uit maximaal 5 deelnemers. Om zeker te zijn van plaatsing is het raadzaam tijdig contact met me op te nemen. Vermeld hierbij welk niveau je hebt. (beginner, gevorderd )

 De trainingen starten op dinsdag 3 en donderdag 5 oktober. Aanmeldingen die tussen 7 en 28 september binnenkomen zal ik pas na die datum kunnen beantwoorden omdat ik gedurende die weken met vakantie ben.

De inschrijving geschiedt voor een serie van 16 trainingen, welke wekelijks aaneensluitend gegeven worden. In onderling overleg kan hiervan worden afgeweken. Gedurende de Kerst en de jaarwisseling is er geen training.

 

 

Slecht weer

 De laatste winters is gebleken dat er nauwelijks lessen zijn uitgevallen als gevolg van slechte weersomstandigheden. Er geldt dan ook een garantie voor 16 trainingen.

Mochten er toch trainingen uitvallen door hevige regen, onweer of onbespeelbaarheid van de banen, dan worden deze doorgeschoven.

Alleen wanneer tijdens een les het weer zodanig omslaat dat verder spelen onmogelijk wordt, geldt deze les als gegeven en wordt niet meer ingehaald.

Tarief

Voor lessen in groepsverband gelden de volgende tarieven:

Bij twee deelnemers € 336,- pp, bij drie € 225,- pp, bij vier € 170,- pp, en bij vijf € 135,- pp.

Contact

Email: tonschmidt@hotmail.com

T: 06 45736786                                                                                                 

 


Ogenblik a.u.b. ...