Tennisles fast forward

NIEUWSBRIEF WINTERTENNISLESSEN2017-2018
 
Leden van TC Elzenhagen,
 
De zomerwarmte is gelukkig nog niet voorbij. We hopen nog op wat mooi weer voor de laatste zomerlessen die weer van start zijn gegaan. Dit seizoen loopt bijna in zijn geheel prachtig op schema! 
 
Toch willen we graag op 2 oktober al gaan beginnen met de winterlessen. Daarom bij deze nieuwsbrief ook het inschrijfformulier voor de winterlessen 2017-2018.

 
16 LESSEN GEGARANDEERD!
 
Zoals we gewend zijn, zullen we het komende  winterseizoen weer buiten gaan trainen op onze schitterende all weather banen!
 
Wees niet bang voor slecht weer:  Als u zich inschrijft voor de wintertennisslessen, dan krijgt u 16 lessen GEGARANDEERD! Dit betekent dat alle lessen die uitvallen door regen, sneeuw etc. ingehaald worden.
 
Meestal is het eerste gedeelte van de winter zacht en hebben wij het grootste gedeelte van de lessen al achter de rug als de eventuele sneeuw begint. Vorig seizoen hebben we een redelijk zachte winter gehad en werd er tot eind november in korte broek getennist!

 
LESINDELING
 
Wij streven er altijd naar de lesindeling voor iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Wij proberen iedereen in te delen in een groep van zoveel mogelijk gelijke sterkte en op dagen en tijdstippen die iedereen het beste uitkomen. Wij proberen dit ook te doen wanneer men het inschrijfformulier niet of onvolledig invult. Voor ons betekent dat veel meer werk, maar dat doen wij graag. Het kan dan zijn dat wij wat vaker contact met u opnemen via telefoon of mail. Wij proberen dit te beperken, maar helaas lukt dat niet altijd. Omdat wij de overlast voor u en het extra werk voor ons zoveel mogelijk willen beperken, vragen wij u op het formulier zoveel mogelijk beschikbaarheid aan te geven!
 
NIEUWE SITE
 
Zeer binnenkort gaat de nieuwe site van de tennisschool online! U kunt daarop alle informatie over de tennisschool vinden, waaronder de werkwijze, de visie, de leraren etc. Ook kunt u zich vanaf volgend seizoen daar online gaan inschrijven voor de lessen, deze keer zal de laatste keer zijn dat u via een papieren inschrijfformulier inschrijft. We gaan u vanaf dat moment ook per mail informeren. Wordt vervolgd!

 
VRAGEN?
 
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via onderstaande manieren.
 
Vriendelijke groet,
 
Gerben Maas,Tennisschool Fast Forward
0615004268


www.tennisschoolfastforward.nlKLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFOMULIER 


Ogenblik a.u.b. ...