Algemeen

T.C. Elzenhagen is sinds 2011 bewoner van het tennispark in het Vliegenbos. Het bos dat ons park omringt zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat je midden in de natuur staat te tennissen en bovendien bijna altijd windstil.

 

Onze 8 French Court-banen en miniveld zijn bijna het hele jaar te bespelen, behalve met opdooi, onweer, sneeuw of plassen op de baan. En van oktober tot maart hebben we een blaashal over twee banen die de mogelijkheid biedt om zonder last van de elementen te hebben in de winter lekker door te tennissen.

 

T.C. Elzenhagen is een vereniging voor iedereen. Gezinnen, beginners en fanatiekere wedstrijdspelers kunnen allen op hun eigen manier de tennissport beoefenen en beleven. En de vereniging organiseert voor elke doelgroep door het jaar heen verschillende activiteiten.

 

Wat bieden we op het park?

Op werkdagen zijn we van 9.00 uur tot 23.00 uur open en in het weekend van 9.00 uur tot 18.00 uur. Op ons park zijn de volgende faciliteiten aanwezig: 

8 Smash Court-banen
een mini-veld 
een tennismuur
een ballenmachine
een Tri-Tennis wall
2 overdekte banen in de winter
Gratis parkeren

 

Leden en niet-leden

T.C. Elzenhagen is een levende vereniging en het lidmaatschap onder meer recht op het volgende:

Lid van de KNLTB en deelname aan open toernooien en competities
Onbeperkt speelrecht op de banen
Deelname aan wedstrijd en recreatieve verenigingsactiviteiten
Tennislessen afnemen bij de tennisscholen Ton Schmidt en Fast Forward

Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina over het lidmaatschap

 

Ook niet-leden kunnen tennissen op T.C. Elzenhagen. Zo kan doordeweeks tot 19.00 en in het weekend een baan worden gehuurd, kunt u door een lid worden geïnviteerd middels een invitatiepas of kunt u een baan in de hal huren. Meer informatie hierover vind u op de pagina over het baanreglement en de blaashal.

 

LET OP! ALS U GEEN LID BENT KUNT U GEEN TENNISLES AFNEMEN

 

Onze pachter: Hennie Lorent

Naast de sportieve mens is het ook voor de inwendige mens goed toeven op T.C. Elzenhagen. Onze pachter Hennie Lorent bakt op competitiedagen de heerlijkste taarten, verzorgt heerlijke hapjes en heeft een lekker biertje op de tap. En ook voor een kopje koffie na een wandeling door het Vliegenbos of voor bij het supporteren is ons clubhuis dé plek.

 

Daarnaast is het mogelijk om Hennie in te zetten als cateraar bij feesten en partijen. En bakken hij en zijn vrouw Danielle de lekkerste verjaardagstaarten.

 


Ogenblik a.u.b. ...