Stop Aids Now benefiettoernooi

Aan het einde van het zomerseizoen organiseert TC Elzenhagen het benefiettoernooi voor STOP AIDS NOW!

Tijdens dit toernooi wordt geld ingezameld voor aidswezen in Afrika. Het inschrijfgeld voor het toernooi (€2,50 p.p.) gaat naar het goede doel. Tijdens en na afloop van het toernooi worden activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen. Zo is er een veiling en kun je je laten sponsoren. Als je bijvoorbeeld aan vrienden en familie vraagt een bijdrage te doneren per gespeelde game (bijvoorbeeld €0,50 per game), dan loopt het sponsorbedrag per deelnemer al snel op. De deelnemer die het hoogste sponsorbedrag binnenslaat, wint een leuke prijs. Dit jaar zijn het twee kaarten voor een concert in het Concertgebouw. Verder worden er extra lekkere hapjes en drankjes verzorgd waarvan een deel van de opbrengst ook naar STOP AIDS NOW! gaat.

Het toernooi start in de middag ca 14:00 uur, om 16.30 uur wordt de laatste bal geslagen. Daarna is er borrel, de veiling en een SURPRISE ACT! Er wordt gespeeld in dubbels en mixen, zoveel mogelijk op gelijke speelsterkte. Deelnemers (18+, en van elk speelniveau) kunnen zich met een vaste tennispartner inschrijven, of individueel. In dat laatste geval koppelen we je aan een tennispartner. Mocht je verhinderd zijn om mee te tennissen, ben je uiteraard van harte welkom om mee te borrelen en te genieten van de surprise act.

Heb je nog een leuk voorwerp, dienst of apparaat dat je eigenlijk nog op Marktplaats wil zetten? Neem het mee, en veil het voor het goede doel. 

Wanneer

Eind van het zomer seizoen, de datum wordt via de website bekend gemaakt

Speelsterkte

Senior leden; alle speelsterktes

Inschrijfgeld

€2,50 per deelnemer, lunch inbegrepen

Maximaal aantal deelnemers

80


Organisatie

Filippo Zimbile

Informatie


Email: recreatie@elzenhagen.nl
Telefoon: 020-7853530

 


Ogenblik a.u.b. ...