Sponsors

Volvo van Vloten

Volvo van Vloten is een succesvolle Volvo dealer in Amsterdam Noord. Je rijdt langs de Volvo vestiging als je naar onze club rijdt. Al jaren sponsoren zij het Open van Vloten KNTLB toernooi. Dit regionaal bekende toernooi duurt meerdere dagen en trekt vele spelers. Dankzij sponsoring wordt dit toernooi professioneel georganiseerd.

 
Albemarle

Albemarle is een chemiebedrijf met een vestiging niet ver van ons tennispark. Zij hebben een bedrijfs-sponsorschap. Hiermee sponsoren ze jeugdactiviteiten en krijgen hun medewerkers  toegang tot ons park voor enkele uren per week. Het is een prima manier om de faciliteiten optimaal te benutten, sportieve activiteiten te bieden aan medewerkers en bij te dragen aan onze club.

 

 

ROJO racketsports

ROJO racketsports is een tennisspecialist met een vestiging in Amsterdam West. ROJO is een reclamebord sponsor. ROJO racket sports heeft een uitgebreid assortiment. Als u een nieuw racket zoekt kunt u bij ROJO enkele rackets lenen om uit te proberen. Alle rackets worden voor levering opnieuw bespannen (dus geen fabrieksbespanning) voor een optimaal resultaat. Leden van onze vereniging krijgen een korting van 10% op een nieuw racket. ROJO is echt een specialist met veel kennis en goed advies. 

 

Rabobank 

De Rabobank is een sponsor van vele verenigingen. Rabo sponsort onze club met het Open veteranen toernooi. Dit toernooi wordt jaarlijks georganiseerd. Dankzij sponsoring kunnen we het toernooi volledig organiseren. 

 

 

Club van 50

De Club van Vijftig biedt de, uiteraard vrijblijvende, mogelijkheid om als lid of familie iets extra's bij te dragen aan de vereniging.

Een club in dezelfde of vergelijkbare vorm zie je veel vaker bij andere verenigingen. Iedereen die deelneemt aan de Club van Vijftig draagt, buiten de contributie, financieel iets extra's bij (minimaal 50 EUR, per lid of familie) aan Tennisclub Elzenhagen. Je wordt als deelnemer van deze club vermeld op een bord dat in het clubhuis wordt opgehangen. Ook op een andere manieren zal jaarlijks wat extra aandacht worden besteed aan deze deelnemende leden.

Deelnemers ontvangen elk jaar een vrijblijvend verzoek om het jaar daarop weer mee te doen. Wil je ook meedoen of geïnformeerd worden over de Club van Vijftig, stuur dan een email naar onze voorzitter!

Bedrijfssponsor worden

Heb je interesse in sponsoring? Neem dan contact op met onze voorzitter

 


Ogenblik a.u.b. ...