Open Vetranen 2015

Elzenhagen Veteranentoernooi 2015 50+ en 70+

 

Voor de eenentwintigste keer organiseert TC Elzenhagen deze zomer haar open veteranentoernooi.

Het toernooi is met meer dan 150 deelnemers uitgegroeid tot een van de grootste en gezelligste veteranentoernooien van Amsterdam en omgeving.

Het toernooi begint op maandagochtend 3 augustus en wordt afgesloten met een finaledag op vrijdag 7 augustus. Er wordt overdag gespeeld;  vanaf 10.00 uur tot uiterlijk 18.00 uur.
Na de prijsuitreiking sluiten we op vrijdagavond traditiegetrouw af met een feestelijk buffet.

We spelen op SmashCourt banen (ProVision), een baansoort die op het eerste gezicht veel op gravel lijkt en die daar qua speeleigenschappen ook veel van weg heeft.  De drainage is perfect. Op de banen blijft absoluut geen water staan, waardoor je na een bui binnen 10 minuten weer verder kunt spelen.  Het tenniscomplex ligt heerlijk beschut tussen de bomen van het omringende Vliegenbos.

Ons fraaie clubgebouw ligt gunstig ten opzichte van de ligging van de banen waardoor je vanaf het terras en vanuit het kantinegedeelte vrijwel het gehele tennispark kunt overzien.  Onze gastheer Henny zorgt met zijn staf dat er dagelijks heerlijke hapjes rondgaan tijdens het toernooi met op woensdag de traditionele aardbeien met slagroom.

En, uniek in Amsterdam, we hebben binnen de hekken van ons tenniscomplex  zo’n 60 eigen, gratis parkeerplaatsen voor auto’s. Daarnaast hebben we ook een ruime fietsenstalling.

Er worden uitsluitend  dames-dubbels,  heren-dubbels en gemengd-dubbels gespeeld in poules, zodat je altijd meerdere partijen speelt.  Categorieën 6 tot en met 9: Dames 45+ en Heren 50+ 

Categorieën 7 tot en met 9: Dames 65+ en Heren 70+

Er wordt ingedeeld op basis van actuele rating.  De actuele rating wordt bepaald op moment van loting op 28 juli en wordt berekend door beide actuele ratings van een koppel bij elkaar op te tellen en door twee te delen.

 

Je kunt je inschrijven via onderstaande link:

Toernooi

Vergeet niet dat elke deelnemer zelf een formulier moet invullen. Voor verdere informatie kun je terecht bij de wedstrijdleiding.​

Je vindt hier de wedstrijdbepalingen

We hopen dat we je op ons toernooi als deelnemer of als  toeschouwer mogen begroeten.

 

De wedstrijdleiding

 

Harm Oosterhuis

Ruud de Vos

Martin Welman


Ogenblik a.u.b. ...